27 d’abril del 2011

Tour Disco Inferno (Darwin a Alice Springs)








Viatjar per les carreteres de l'outback atravessant el desert fins al centre a lo Thelma i Louise...aquesta era la idea. Pero els diners i la logistica aconsellaven autobus i la millor opcio un tour que a mes inclou menjar i allotjament. Doncs aixo, Adventure Tours amb l' Agneshka (viatgera polaca coneguda a Darwin) fins a Alice Springs.


Ens esperavem un guia Dundee, musica didgeridoo, rostir iguana, veure cangurs, saber sobre la cultura del lloc...pero aissss que Australia sempre sorpren ! El nostre guia es una loca imberbe fan de Lady Gaga cabell tenit de groc pollo! La nostra banda sonora per acompanyar les vistes els grans exits de Britney , Lady Gaga i altres adolescencies, Els nostres sopars escassos i a base d'hamburgueses i entrepans...


La parada mes cultural va ser una carrera donant cops de volant a l'autobus per un airoport abandonat amb musica "Fly me to the Moon " i la loca parlant com si fos el capita avio.Aqui es on van introduir el concepte aventura.
En una de les parades vistem el pub mes antic de la zona.Un lloc divertit on tothom que pasa hio deixa coses, desde carnets d'estudiant a sostens, o qualsevol cosa. Hi trobo un bitllet de Metro de Barcelona que diu Catalonia is not Spain, je je.I jo deixo una foto de la Laura, la Marta i jo per a la posteritat.


Tambe a destacar un campament on vam dormir on hi havia estables amb cavalls escoltant la radio tota la nit (per calmar-los es veu) i presoners de sentencia lleu en les tendes de campanya a 10 metres de les nostres ( els lavabos i dutxes els compartim com a bons germans,eh).


Si senyor a Australia no saps mai on et fiques

7 comentaris:

  1. Com mola! Aquesta foto de la carretera és molt semblant a les que fem la Txa i jo als viatges.
    Fa sensació que el viatge és la carretera, inacabable, que les aventures són al davant, i cap al sol ponent, je!
    M'ha fet molta gràcia que pengéssis aquesta foto de les 3 "Angels" com a record per la posteritat.
    Imagina't què pensaran futurs viatgers si la veuen. S'imaginaran la història de la foto, d'on veniu, què feu? S'enamoraran de vosaltres? ;)
    Per cert, què és un Barramundi? Un bitxejo local? O una cervesa? I parlant de cerveses, veig que no has pogut evitar si més no fer com els Aussies, que en són uns grans consumidors.

    Em sap greu per la "loca" del vostre guia. Suposo que cal tenir un caràcter especial per fer aquesta feina. Un "Dundee" estarà pel "bush" rosting iguanes per berenar i fent sonar la corda giratòria per parlar a distància amb els seus col.legues indígenes. Per guiar turistes reals millor un LadyGagaddict!

    Per aquí tothom sencer de nou. Avui és el dia en que gairebé tothom parla de l'anada del Barça-Madrid de semifinals de Xampions, amb creuament de missatges Mourinho-Pep incloses.
    En plan "gossip" et diré que en Piqué i la Shakira ja es fan petonets i magarrufes durant els partits a la llotja del Camp Nou! Sembla més nena ella que ell!!

    Au, segueix passant-ho bé, saluda l'Anuschka i pensa en el que t'he dit més avall sobre els visats pel Sud-Est asiàtic!

    Kissssssssessssssssss...

    ResponElimina
  2. Quina edat té el vostre guia? Pel que dius sembña que sigui una "adolescent nauseabunda" :)
    Austràlia és el que té (com molts altres territoris) que és molt gran i doncs cal recòrrer un muuuunt de kms!

    Petonas!

    ResponElimina
  3. Ja ja ja! L'adolescència i les adolescències és el que tenen. Ja sóc oficialment fan de la guia de Lady gaga. Què bé que sempre t'acompanyi l'humor!

    Petons amb regust de victòria futbolística. Sí, noia, aquí no es parla d'altra cosa i ens hem d'alienar una micona. BarSSSSSaaa!

    pd:Què bo que hagis lliurat la penyora de la foto de les charlies. Som tan internacionals, aissss

    ResponElimina
  4. Ei!! El Barça va guanyar!! Bé, una dada per si paties Juaas. No tothom pot explicar que ha compartit lavabos i... dutxes amb els presoner australians. Mira t'ho així tot són aventures per explicar! L'Agneska encara segueix amb tú. Entenc que també viatge sola. Així podeu patir la fan de Ladygaga juntes.

    Aquí tots bé... Sí Sí jo també!

    Petons.

    ResponElimina
  5. Oh I see how it is, your Polish friend gets a shout out but not the two lovely, mature American girls you met ;) I love the title you settled on for this blog entry. I'll be waiting eagerly for your recap of the night in Alice Springs. Ha.

    ResponElimina
  6. Bé. Després de varis dies sense poder fer cap comentari perquè el sistema no em deixava ara sembla que va .

    Estic llegint tots els teus blocs. Ara mateix no sé a on pares. Australia? Viet Nam? Nova Zelanda?
    Desitjo que tot et vagi bé. Ja saps que aquí tot marxa.
    Inclòs el Barça.

    ResponElimina