2 de maig del 2011

Un pedrusco precios



Una de les meravelles a visitar a Australia es Uluru, i no decepciona gens.Alla al mig plantat.Es pot pujar al cim (527 metres) pero es lloc sagrat de la cultura aborigen i demanen que si us plau no ho fem. I no ho vaig fer, que prou se'ls ha putejat.Tot i aixi gent del grup del tour hi van pujar...La resta varem voltar el pedrusco.Una caminata plana de 10 km al voltant del perimetre. Pel mati varem veure sortir el sol i tots els canvis de colors i a la nit la posta amb sparkling white wine (lo que viene siendo cava) i crackers ( galetutxes salades).En aquesta etapa del tour afortunadament cambiem de guia uehhhhhh! Molt mes professional , aixo si, el look com veureu en una foto segueix sent peculiar, vaquer+policia (a la foto no porta els pantalonets curts de la resta de dies), jeje.
Varem visitar tambe una zona molt semblant a Montserrat (tambe sagrat)que anomenen les Olgas o Olders no ho tinc clar i un Cano (com el canyon de Colorado pero en petit).Aqui varem fer caminata i va estar be. Dormiem en campamentos asilvestrados sota les estrelles en un invento genial que li siuen swag.Es una funda de cordura amb matals molssut incorporat i a dins t'hi fiques amb els sac de dormir (s'hi dorm calentonet , cambase ja en podem encarregar uns quants).
Durant els tres dies varem riure molt l'Agneshka i dues americanes molt divertides, la Stacey de Chicago y l'Ellie de ?Massachussets? (Veure fotos) Hi girls! Yes it's you I hadn't got there yet!
El centre es el oeste salvaje si senyor, al desert mes de 40000 camells polulant, salines immenses al mig del desert, pubs al mig de no res i guies que canten a pulmon desde Lady Gaga a U2! Certament un lloc per reflexionar i meditar sobre la condicio humana i fer ohmmmmmmmmm.

3 comentaris:

  1. He he... torno a ser el primer!
    No sé si serà la llum o el pedrusco del fons, però estàs molt maca! Es veu que viatjar així et va bé.
    M'alegro que vagis fent amiguetes i coneguis guies machitos de veritat, juas!
    Has parlat amb aborígens? Suposo que sí, si dius que has respectat els seus costums. Molt ben fet.
    Aprofita per reflexionar i meditar com comentes, perquè quan tornis aquí no hi ha temps ni gaires entorns com aquells!!
    Per cert, avui les teves noves American friends deuen estar contentes (o potser no?) amb la notícia sobre l'assassinat del Bin Laden, que és la notícia del dia. Demà aquí a Barcelona i a part d'Espanya tot quedarà eclipsat per la tornada de la semifinal de la Champions (Barça-Madrid). "Élukeià", el menjar del poble!
    Sort que ja torna a funcionar l'entrada de comentaris al bloc, estavem una mica preocupats... ;)
    Kisssssssss....

    ResponElimina
  2. Molt xules les fotos Yolanda, i les explicacions tmb és clar.. Ale, carretera i manta!

    ResponElimina
  3. M'agrada molt la foto que surts amb l'Uluru montain darrere! Veig que ja tens coneguts estrangers que ja et segueixen pel blog! jejeje
    Avui toca Barça-Madrid, s'ha d'acabar de certificar el pas a la final de la champions!

    Diumenge vam tornar (2 amics i jo) de London.
    Vam anar a passar el cap de setmana per allí. Arribàvem a Londres el dia de la boda del Guillem i Kate, però ja no hi havia massa merder. Tampoc vam apropar-nos massa a la zona x (westminster i voltants). I vam tenir bon temps, per estrany que sembli per aquelles contràdes.
    Bé, tu segueix explorant, explicant i comentant tot el que et vingui de gust que aqui estarem seguint amb atenció el que escrius!
    Petonàs!

    ResponElimina