15 d’abril del 2011

Pandi Custeau





En Jaques hagues estat orgullos de mi.Si companys, seria pecat venir a Australia i no bucejar a la gran Barrera de Corall. Com que el buceig buceig amb bombona em feia mandra he optat pel classic gafasitubo de quan anem a Lloret i nomes veiem sorra, algun objecte inidentificat i els peus dels companys.Pero ei quina diferencia!

Despres de fer la flipada de pendre sol i refrescos a la reixeta del catamaran (de nom Passions) que ens porta fins al lloc d'immersio), he nedat amb una tortuga de mar un pez manta (si, si, el que va matar al Steve ) i uns peixacos molt grans de colors i formes bestials! El corall no es espectacular com es veu als documentals de la 2 pero alguna ameba que altre era bonica de veure. A la foto em veureu amb el modelas anti stingers (meduses gegants que et maten) mes per evitar l'escaldada del sol que altre cosa.Malauradament no tinc fotos de mi dintre pq el meu fotograf personal lliurava (je).

La navegacio una passada i a la tornada a vela! A mes el personal del catamaran eren una pasada d'amigables, ens van donar de jalar varies vegades (als peixos tambe) i fins i tot ens entretenien amb musica i trucs de magia.

Un dia memeorable! Ah, per cert que els ulls ja els torno a tenir com toca!

3 comentaris:

  1. Mira què bé! Sóc el primer de comentar aquesta entrada.
    Doncs pinta molt i molt bé, veig que estàs treient-li el màxim suc al viatge, com ha de ser.
    En Jacques no ho sé, però nosaltres sí que n'estem! Em comences a recordar a la Rose de Titanic (després de cascar-la el Jack), fent de tot i veient coses increïbles... Es clar que ella era rica... ;)

    Fins a la propera entrada!

    ResponElimina
  2. Araaaa t'escolto! De tu a tu amb els peixos i demés criatures marines! Jo sabent que la manta es va carregar l'Steve no hagués nedat al costat! però suposo que un cop ets allí i et passa l'animaleju pel costat..
    Total, que t'ho has passat "teta" veig.. un dia per recordar doncs! ;)

    ResponElimina
  3. Ai marrana!!! Com la campes!! Mira almenys al Born a sortit el sol. AIxò sí està ple de surferos amb olor de crema solar!

    Ja has vist que he estat desconnectada però tot i això penso molt en tu i et trobo a faltar.

    Aquest cap de setmana faré lectura a fons del blog. Ara de moment he vist les fotos i aixxxxx, que xulo!

    Fins aviat!

    Per cert, el neoprè et queda de perles! Guapa!

    ResponElimina