9 d’abril del 2011

Dona elephant al tropic




Em trobo a la gran barrera de corall a Australia. Per definir-ho es com el Hawai de la serie Magnum. Si, palmeres, nois baixant fent skate per les urbanitzacions, veleros, katamarans , motos d'aigua, aletes, mascares d'immersio i platges d'arena blanca. Be tot aixo no ho he vist encra (nomes una petita part ja que com a part de ls meves obligacions com a reportera m'he dedicat a investigar el sistema sanitari Australia. Psi, 5 dies amb els ulls tant inflats que alfinal em costava mantenir-los oberts! Mujer elefante es la millor descripcio (dema passat penjo foto que aqui no puc). Afortunadament despres de antihistaminics ja m'he recuperat i espero poder disfrutar de les meravelles naturals. No se sap de que va venir. A saber! Per cert el sistema sanitari impecable.Bona assistencia als dos hospitals als que vaig anar i ni un euro eh (pq tinc passaport angles). Soc concretament a Aerlie Beach, que es potser una mica massa turistic i fiestero de grup de motxilers jovenivols Australians. Afortunadament els altres dies feia temps tropical pero de tempesta i no hagues pogut fer gran cosa de tota manera. Dema em disposo a viatjar a Cairns molt mes al nord en un viatge d'11 hores amb els mitics autobusos Greyhound. Be seguire informant!PD: Els ulls ja estaven en proces de recuperacio a la foto!

8 comentaris:

  1. Es curiós perquè això dels ulls inflats em va passar a mi fa un quan temps. La majoria de vegades és pel pol.len o
    d'origen alimentari. Res important generalment.

    Estic satisfet perquè al final t'ha servit el passeport
    anglès.
    Per aquí tot bastant normal. El país té problemes econòmics però com que el Barça ho està guanyant tot...!
    Cuidat. Fins un altre.

    ResponElimina
  2. Acabo de veure al diari que a BCN és fa un congrés de Viatgers Bloquaires. Entra, si pots , a Google i pica
    Viatge 365.

    Aquests tios han montat un congrés ells solets.

    ResponElimina
  3. Hola Yolanda! Tinc alguns “problemillas” per poder contestar-te al blog, això no vol dir que no el segueixi, m’agrada això de poder viatjar amb tu.
    De cara a Austràlia et recordo la darrera conversa que vam tenir, es dirà Mike Dundee i en un principi ha d'apareixer per l'interior del pais, que a la costa son massa "pijos". Molts petonets preciosa!

    ResponElimina
  4. Amore! Quina caca això dels ulls. He de dir, però, que segueixes estant guapa, tot i que se't veu tristota. Ai, ai, ai! Una experiència més pel teu llibre. Disfruta moooolt!

    ResponElimina
  5. Uaka! Més que dona elefant sembles la filla de Muhammad Alí després d'un combat. Però mira, veient els les palmeres, piscina, gandula, quasi et canviaria el lloc ara mateix!
    He vist que t'has fet amiga al FB d'un home gran, però no s'assembla gaire al Tom Selleck... juas!
    Uf, 11 hores en bus? Espero que tinguis un llibre xulo si més no. Et deus sentir com una fugitiva de les pelis. Parareu en Diners per fer batut i pie?? I parlant de pies, ja has provat el fast-food Australià, el mític meat-pie individual? N'hi ha amb tota mena de carns i salses.
    Ahir vam rebre la teva postal des d'Índia!! Devies estar en un moment d'emprenyament/adaptació als costums locals, jeje... La foto xulíssima.

    Si vols fer un skype ens haurem de coordinar. O bé al matí nostre (a les 07.30) i vespre per tu o al revés. Digues un dia i hora i ens ho muntem.

    No worries, mate!
    Petonarro...

    ResponElimina
  6. Ondia! Quins ullakus! ;)) té tota la pinta d'haver estat un reacció al·lèrgica.
    Guenuns, ara que ja has recuperat visió toca fer-la servir! a visitar llocs xulus! 11h de bus? pfff el viatge més llarg que jo he fet han estat 3h i gràcies! Segur que duràs "passa-temps", no?
    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Doncs res, ves amb ulleres de sol tot el dia que a més de protegir-te els ulls semblaràs molt més fashion, rotllo actriu famosa!!!
    Veus com al final el passaport anglès t'ha servit d'alguna cosa...si és que s'ha de fer cas a la veu de l'experiència...Una abraçada

    ResponElimina
  8. Nena!!! quina enveja que hem faaassss!!!! quina vidorra!!! jiji. Bé, enveja menys amb els ullets, a veure si serà de menjar tant sushi!!! jiji. Espero que ja estiguis del tot recuperada que no et pots perdre res de res.
    Passa-t´ho molt bé wapi!!! Kissus!!

    ResponElimina