6 de març del 2011

La India de pel.licula




Centenars de temples en un oasi IMMENS entre El llibre de la Selva i Els deserts de la guerra de les galaxies amb un riu amb barques rodones a rem que el travessa. Increiblement bonic i acollidor.Fa tres dies que soc a HAMPI, he visitat tota mena de temples i deitats (quin follon de cultes que es porta aquesta gent!). Tot molt bonic, apacible i bon rollo. Gens un ambient turista.

He estat amb en Bruce d'anglaterra (ens va unir el classic compartir costos de rickshaw) , i desde ahir amb l'Angela (alemanya visatja sola) i 3 altres vam celebrar el seu aniversari .Avui pujada a un temple de 600 graons juntament amb una australiana i el seu marit angles. I suma i sigue.! Com una reina en guest house dels buenos (ventilador, mosquitera i water!) per 550 rupies (nomes 9 eurusssss ehhh). La gent de la India es fantastica, sempre tenen un somriure i ganes de xerrar. Dema potser bicilcleta i a explorar llocs descalada per tenir bona referencia per l;oriol, l;ingrid i altres escaladors de cambase (no escalare tranquils).

El dia 9 em planto a Anantapur a la Fundacio Vicens Ferrer per coneixer la Ranemma i familia i veure insitu els projectes.Estic il.lusionada!

PD: Els viatges en tren mereixen un capitol a part!

Namaskaara! (Adeu tambe hola son molt practics)

5 comentaris:

  1. Iols, seriosament, per què no et platejes escriure quelcom quan tornis? Tens molta gràcia.
    M'agrada que t'ho passis tant bé i que la gent sigui tant maca.
    Però com a germà gran que sóc haig de prevenir-te dels homes dolents: si coneixes algun guapo i "charming" turista escruta les seves intencions... jujuju... Quantes pelis que he vist...
    Petoooooooooooó!
    A.

    ResponElimina
  2. Veig que t'ho passes molt bé.
    Els trens de l'Iindia son com jo et deia. Com a les pel.lícules , oi?

    El preu per l'allotjament em sembla molt bo.

    ResponElimina
  3. com mola anar entrant i llegir una pel·lícula per entregues, amb personatges com en Bruce, l'Angela...Non stop, baby! Segueix així i guarda tots els records. Que no s'apagi mai la lúh! jiji

    ResponElimina
  4. Ei!! Sona xulíssim. Estic amb l'Adam, escriu alguna cosa "en serio" !!! Llegint les teves entrades venen ganes de ser-hi. Veig que fas amics a dojo. Encara no fa ni 2 setmanes que vas marxar i et deu semblar que en fa molt més amb tantes aventures!!

    Gràcies per l'entrega a capítols!
    Petons i abraçades.

    ResponElimina
  5. Llegeixo que t'ho estas passant pipa i tot flueix! Perfecte! ;)

    En el següent comentari llegeixo que no pots penjar fotos? I això?
    Lo del accents ho entenc (tema teclat), però que t'impedeix penjar les fotos?

    Anyway, jo també opino que caldria que anéssis prenent notes que et puguin servir per, en cas de en un futur voler plasmar-ho en un escrit, poder-ho fer amb més facilitat.

    ResponElimina