30 de setembre del 2011

THAILANDIA, i per que no?



India es un lloc on `no saps que t' espera, si s'et pixara al colze una arnya que et fara infeccio durant una setmana ( si si la tia va i em pixa a sobre una cosa urticant i dolorosa pero ja superat), trobar-te amb karates a la platja o acabar assegut en una fila de dones d'esquena a homes menjant fins a reventar per la patilla...pero ei hi ha tants paisos a veure i em venia tant be pendre el sol sota un cocoter amb brisa marina que he fet cap a Thailandia.
Després de 5 dies a Bangkok puc dir sense ruboritzar-me que només en conec 3 carrers colindants al Guest House on m' allotjava.Que pasa? Vine tu a Bangkok i volta amb lo gran que es i la calor que cau!
Total per fer-se una idea un ja en te prou.Es molt mes net que India, de fet mes net que el Baix Llobregat...
Coses que he fet a Bangkok:

Veure sucs de fruita amb gel (shakes) a dojo . Increibles!

Intentar regatejar en les paarades de roba. No heu vist mai tant genere junt, Vergonyos!

Menjar cucs fregits i un saltamarti pobre que estava ben sucarrimat. Estaven asquerosos, jo crec que els cuinen amb oli de motor.

Visitar un mercadillo que no s'acabava mai, amb tot el que us pogueu imaginar i comprar 0 coses de l'atordiment que portavem de rebre tant estimul visual i tanta oferta. De veritat que ens varem agobiar de tanta cosa que existeix al mon! 9000 parades.Varem fer 1/4 del mercadillo en 3 hores...

Passejar per Kao san Road que es com un Lloret pero amb llums de neo per tot i on la cervesa es la cultura.Un lloc horrible per a turistes desfasats (joves i grans, eh! molt fets pols).




2 comentaris:

  1. No sé si això que beus a la foto és un shake però té una bona pinta!!!!.

    Per cert ón te la vas fer la foto??? Hi ha molts llibres! És una biblioteca????

    Una abraçada germaneta.

    ResponElimina
  2. OK! Així doncs ja pots marcar Bangkok com a visitada no?

    Sobre el insectes, dir-te que la OMS proposa que en comencem a menjar ja que els animals estan esgotant els recursos i alhora es podrien evitar l'emissió de gasos d'efecte hivernacle:

    http://nextnews.com.ar/index.php/salud/531-la-onu-recomienda-comer-insectos.html

    Si, val.. potser no caldria fregir-los amb oli de motor però qui sap si amb una bona salseta... Possiblement ens agradaríen! ;)

    Petonas "little sísta" :*

    ResponElimina