26 de setembre del 2011

Rishikesh dimensio desconeguda



Increiblement en aquesta ciutat-poble del nord de la India m´hi he passat 25 dies! En el temps que fa que volto el maxim que he estat en un lloc han estat 10 com a cosa excepcional. I es que aquest lloc convida a parar. Perque? Ni jo ni la resta de gent amb qui he parlat ho sabem...sera el verd de les muntanyes que el rodeja? Sera el riu Ganga? Seran les clases de yoga que et deixen ko? O sera un forat negre?
En tot cas si em pregunteu que he fet tants dies no se que dir-vos. Yoga, si, 2 hores al dia i no sempre perquè el cos ho nota, menjar, si,i força, anar amunt i avall en una calor matadora,

per fer petits encarrecs, rebre un massatge, acompanyar una amiga, si. Fer un parell de caminates pels voltants a alguna casacada i topar-nos amb una celebracio en la que ens conviden a compartir el menjar fins a reventar, també. Pero hi ha moltes hores que de debo no se on quedat...sera questió d´un salt espai-temporal que es produeix a la zona.



Com a altres curiositats que em fan pensar en una dimensio desconeguda:
1.Les vaques a Rishikesh han mutat a un estat evolutiu segles XXI, crec que deuen treure directament la llet en tetrabrick perque a més de alguna herba mengen cartro i plastic.

2.Cada dia es pon el sol i cada dia s’en fa una festa...
3.Tenen un deu mico de carton piedra tamany gegant que de tant en tant obre el cor com un cucut  i ensenya un cor amb les seves arteries amb unes deitats a sobre...

Com veureu ni tan sols m´he dedicat a fer fotografies com cal de l`entorn! Incloc una foto de tres bones amigues que he fet, la Linda (swissa), la Bea ( sevillana) i la Lucy (Illa de White).









5 comentaris:

  1. Però com no t'hi has de quedar, si ho tens quasi tot: meditació ioga relax-stress, jalació a dojo, fas amistats, animals interessants... Un lloc "out of time". Bé, potser faltarien uns quants tios potens per escollir, però vaja, a qui li fan falta? ;)

    Això de les vaques està ben pensat però segur que no fan la llet en Tetra-Brik perquè si no aquest indis negociants ja les haurien exportat. Però segur que la merda d'aquestes vaques fa un bon combustible!

    Em mola molt el mico macarrilla (el micorrilla) de la moto. Què sobrat.

    Me n'alegro que t'ho estiguis passant bé i espero que aprenent coses. Potser ara no te n'adones (potser sí) però segur que ho estàs fent.
    Notícies d'aquí:
    - S'han acabat les "corrides" a Catalunya, ahir van fer l'última a "La Monumental" de Barcelona amb molta polèmica.
    - El Barça segueix golejant... Bé, això no és notícia, jejeje
    - La Sabrina s'està fent molt gran i potser no la veus, perquè ens la menjarem rostideta!! Nooooooo...
    - Demà venen la Jen i el Brian.
    - Dijous començo a la nova feina.
    - El Simon i la Lorena tindran Bessones.

    Seguirem informant.

    Bé, me n'alegro que t'ho estiguis passant bé i trobant-te a tu mateixa. I m'agrada que ho puguis fer amb noves amigues que segur que et duraran molt de temps.

    p.d. Aquest post és retroactiu, no? Ara ets a Thailàndia... Vigila amb el Frank de la Jungla que segons l'Àlex és un "borregu", jejeje.

    Apalins!!!!

    ResponElimina
  2. Pannnndaaaalins!

    Les vaques del futur? Segurament si, al pas que anem potser només quedarà cartró i plàstic a la Terra! (mode apocalíptic ON!)

    I així doncs, quina ruta tens prevista fer per Thailandia? I després??! jeje (diga'm previsor!)

    Jo per la meva banda poca cosa, aquests darrers dies: quedar amb amics, mirar TV i gastar poc en general. Ahhh, i anar pràcticant a fer postres i et puc dir que ja sóc un expert tiramisú-maker!
    I també ja mirant de reull la muntanya per anar a caçar bolets! Que diuen que hi ha algun propietari (de muntanyes) que ja fa pagar per anar a collir-ne! Haurem de canviar de zona doncs! ;)
    I de cara a l'hivern doncs fer algun altre cim ja trepitjant neu (segurament Montardo de 2833m).

    Una abraçada i un petò! :**

    ResponElimina
  3. Després dels comentaris del teus germans poca cosa més sobre novetats aquí. Millor no parlar de la situació econòmica de la zona euro. Sembla que no va molt bé. Per la meva part començo un altre cop les classes a Elizalde.Aquesta vegada he escollit un curs que es diu "Pensa i viu en positiu". Sempre ajudarà!
    Aquests dies tindrem feina atenen a la Jen i en Brian. Deu dies. Cuida't. Compte a on et fiques a Tailandia.
    Records a la teva amiga andalusa. Petons

    ResponElimina
  4. Estàs molt maca...t'està sentant bé això de viatjar per aquests mons!
    M'alegra que hagis trobat companyes de viatge. Sempre està bé, oi?

    Un petó ben gran...i continua escribint, que m'agrada endinsar-me una mica pels llocs que visites!

    ResponElimina
  5. Jo, com sempre, o quasi sempre arribo tard a la teva entrada al blog, espero que igualment llegeixis el comentari.

    Estic d'acord amb l'Ingrid. Sí, estàs molt guapa. També estic d'acord amb l'Adam, si no tornes aviat ens menjarem la Sabrineta rostideta.

    Dius que no has fet fotos però n'has penjat forces. La del mico motorista és genial.

    Vaig a llegir la següent entrada... que se m'acumula la feina.

    Petons.

    ResponElimina