19 d’agost del 2011

Usos i costums Nepalis







En la linia de l' entrega Usos i costums a la India, Nepal també es per riure si t´hi fixes.

Tenir bany propi esta sobrevalorat, el mur de devant de casa es perfecte, hi penjes la tovallola, el respall de dents , hi deixes la pastilla de sabò i a més alliberes espai.

Were are you from, una pregunta que un ja no pot suportar sentir ni una vegada més arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggg, que si, que es per fer conversa, pero com anhelo aquell ¿Estudies o treballes?

Els pollastres tenen una tendencia a la alopecia difícil d´ignorar.Feos feos els pollos nepalis!!!

Quina gent tant amable! No tenen mai un no per resposta: This way to Jiri? (apunto a la dreta. Resposta:Yes. This way to Jiri? (apunto a l´esquerra) Resposta: Yes.  Mmmmhhh pitjor que les dependentes del Corte Ingles, mes val preguntar a 5 o 6 per seguretat.

Art fins i tot als maons i que són HOTTTTTTT!!!!

Bé, continuarà!


5 comentaris:

  1. Ja, ja, ja. Molt divertides i sí, realment feos els pollos; bé,....els nepalís també si m'haig de guiar pel que ens mostres aquí!!! Perquè penjen el cap d'aquesta pobra bèstia? Té alún significat??? Delightful!!!! Mentres sigui fresc i no faci pudor...

    Gràcies per les fotos.

    ResponElimina
  2. he he... Aquest home sembla una mica empaneitor o és que té un gas rebel?
    A mi també m'ha cridat l'atenció el cap de cabra... :-O
    Estàs aconseguint una bona col.lecció de moments. Serà divertit tornar-les a veure dins de molt de temps, a no ser que t'hi quedis i esdevinguin coses normals. Inclús podria ser que li trobéssis el costat guapo a les gallines (o el que siguin això)!
    Petonarro Panda. Una salutació al teu travelling friend.

    ResponElimina
  3. Hola des de Vallirana.
    Ahir la Sylvia va mirar el teu blog i no havien arribat encara les fotos i els nous comentaris teus.
    Una mica més tard vaig ficar-mi jo i ja estaven allí els pollastres, maons i altres vistes del Nepal. Molt"xulo" tot. A tu també s'et veu bé.
    Per aquí tot bastant igual, excepte que avui i demà se suposen els dies més calorosos de l'any. 35 graus a Vallirana. Ah, i el Barça ha guanyat la Supercopa contra el Madrid!.
    Cuidat. Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Eiii traveller!
    Uee, per fi veig imatges! i no només en aquest ultim blog. Et veig bé!
    Gag gag! El cap de la bèstia el penjen a la porta per donar la benvinguda o què?
    Els pollos suposo que un cop a la cassola no importa si físicament no són massa agraciats! ;)

    PD: Demà me'n vaig amb el Vendrell a pujar el Besiberri Sud i el Comaloforno, tots dos són 3000's. Seran més fàcils que l'Aneto ja que hi ha un refugi a 2700 i hi passarem la nit, aixi que no serà tant dur.

    Una abraçada! :**

    ResponElimina
  5. Quins records.... la veritat és que xoca molt la manera de viure dels nepalís, tan feliços sense donar importància a coses higiénicament bàsiques per a nosaltres... recordo també les escombraries amuntegant-se en alguns carrers, per de tant en tant cremar-les allà mateix...
    Però tot i així, m'encanten! tu segueix gaudint d'aquesta societat respectuosa, alegre, fantàstica, i no t'oblidis d'explicar-nos-ho!!!

    ResponElimina