8 d’agost del 2011

Sonrisas Profident, el algodón no engaña




Quan creia que la tecnica d'esquivar escopinades la tenia perfeccionada s'em presenta un nou repte: Escupinada a esquerra + toll  de fang a dreta + rickshaw a pedals desde darrere. I no et paressis pas que la gent té pressa! 

Kathmandú no me l´havia imaginat mai, però tampoc m´hagués servit de res perquè és de tot! Caotica, bruta, amb temples preciosos, vida, somriures per tot arreu, soroll constant, motos com no i gent com no he trobat mai, amable i cordial i els somriures més bonics i autentics que he vist. 

 Imagineu una ciutat cosmopolita (gent de tot arreu i de tots tipus) pero tireu l´arquitectura enrere fins al segle X i una mica més enrere, carrers de fang i tolls, i la India.

Dutxar-se aquí no té gaire sentit donat que un cop has trepitjat el carrer tot tu et converteixes en un ens cobert de pols fang i suor (no de llagrimes). La dutxa diguéssim que es fer un salt de fe i deixar que el líquid marronós et netegi lésperit més que la pell.El algodon nop engaña.

Voldria amics també destacar els grans esforços per no comprar compulsivament roba, material de muntamnya, te, artesania, joieria i tot el que sèm posa per devant.Ahis la vida de la motxilera austera amb limit de pes!


Kathmandú ja no l´hauré d'imaginar i serà molt difícil d'oblidar.




7 comentaris:

  1. Uau, intueixo el naixement d'una nova Iolanda, més espiritual si era possible.
    Suposo que a tot t'hi acostumes, inclús a la cobertura xocolate que hauràs de portar sovint... Els aromes indis deuen ser diferents, i to another thing butterfly.
    Doncs mira, ja pots considerar-te una experta esquiva-flegma! NO sé si serveix per res, però tot suma.
    No compris res fins que tornis, que de cosetes d'aquestes en trobaràs per tot arreu.

    Ja li he traduït (com hem pogut) els emails i entrades als teus cosins i resta de la family.
    Fins la propera, un munt d'abraçades de tots.

    ResponElimina
  2. Hola Yolanda, Després de llegir les teves aventures per l'Asia, el que jo et pugui dir semblarà molt provincià.Algunes notícies que han passat últimament son de caire econòmic general. Per exemple, les borses estan caient a tot arreu, però com diu la teva mare això no ens afecta ja que no juguem a borsa. També la situació de ERC no és gaire bona, com sempre. Per altre banda, en David i l'Emma han marxat avui i trobaran Londres amb "riots" greus.
    Pel demés , tot està bé i aquí no tenim cap problema que no puguem solucionar.
    Espero que t'ho estiguis passant bé i que quan te'n cansis tornis.
    Salut i sort.

    ResponElimina
  3. Uau! pel que escrius sembla bastant diferent de l'India del Sud. Sembla que t'agrada molt més. Suposo que la humitat deu ser molt alta i per això se t'enganxa la pols i espero que res més!!
    Kathmandú em crida molt més després de llegir les teves cròniques. Hi ha fotos???

    ResponElimina
  4. Eiiii! No vegis amb Kathmandú no? Mescla de sensacions pel que llegeixo.
    Entenc el que dius, ho compraries tot oi? El meu consell, alguna cosa has de pillar! Qui sap si hi tornaras algun dia. Si la compres, cal que busquis alguna cosa petita (pel tema de ser motxilera) i que tingui força càrrega emocional (que t'agradi molt o que et faci venir al cap un bon record). Apa doncs, a seguir viatjant germaneta! Don't stop! ;**

    ResponElimina
  5. Yolanda, no pots canviar la foto de fons del blog? Es q no pega gaire amb tot el q expliques XDD. Bona ruta!

    ResponElimina
  6. Molta raó amb això de la foto de fons: falta marronor, suor i una mica més de ronya. jiji
    Potser hauràs de començar a deixar d'esquivar les flegmes, my dear; pot ser que siguin més netes que el líquid marronós? Disfruta de les boniques contrades i segueix-nos mantenint al corrent de tot. Petons petit Panda!

    ResponElimina
  7. Hola Pandi! fins ara no haviem trobat temps per llegir les croniques de la millor reportera que la Judit i jo coneixem, ja tornem a estar enganxats al teu blog!!! aaaahhhh!! per que ho fas tant interessant!!!?????
    Ens agrada! Molts petonets des de Boltaña! i no paris d'escriure!

    ResponElimina