7 de novembre del 2011

La illa de la serie Lost?







Esperant trobar una illa amb 4 gats ja fa 12 dies varem agafar un speed boat fins  Ko Lipe.L’arribada va resultar una mica el desembarco de Normandia! Soles? Doncs no, 9 vaixells plens de malais (malayus? malayesos? De Malasia vaja), una arribada premonitoria de que res no es el que un s’espera.


Ha resultat ser un lloc surrealista, una concentració de situacions estranyes i gent sortida d’altres dimensions de realitat que fan que tot i ser minuscula doni per 6 temporades de serie Lost.

- Gossos salvatges s’han repartit l’illa i cada manada té el seu trosset de carrer.Els gossos adopten als humans i no al revés!No hi ha manera de passejar sense que un o dos o tres t’acompanyin. Serà un pas previ a l’Arca de Noé?

- Hi ha una quantitat elevada de transvestits i espanyols a l’illa. Encara sense conclusions sobre això...

- Hem conegut un braziler que assegura que dins de 7 anys serà el president de Brazil. Primer serà governador a Itàlia (seria absurd pensar una altra cosa clar), i està escrivint el seu llibre que serà bestseller dins de 3 anys. Es dona marge perque vol treure conclusions de la fi del mon al 2012...

- Al vespre ens prenem una cocacola al bar de la base militar dels marines i ens volen fer cantar al karaoke en thailandès.

- Les hores i els dies passen i sempre sembla el dia de la marmota.

- En Richard Gere treballa aquí la temporada (veure foto)



- Només hi ha un carrer en tota la illa, fa uns 150 metres i conté 26 locals on menjar, no hi ha ni un sol cotxe a tota la illa, i les vespinos van per la platja.

- El més habitual es estar alhora envoltades en harmonia per un grup de Chao leys sense samarreta (son els habitants originals de les contrades), un parell d’instructors de buceig, un grup de noies rosses guiris amb vestit de coctel, un mochilero amb rastes i una familia de francesos amb 5 nens de menys de 4 anys...

Tristament també es surrelaista la quantitat de brossa que s’acumula a les platges amb cada marea i al darrere dels poblats Chao-leys. Ells mateixos no betllen per la seva terra i no tenen consiciencia sobre la conservació i protecció de la illa.La constant binguda de turistes com nosaltres tampoc ajuda...Es veu a venir el final del paradís que devia ser fa uns anys. Entono el mea culpa per venir i veure aigua d’ampolla de plastic ja que no hi ha alternativa minimament segura...


                        






8 comentaris:

  1. Ieppa germaneta!

    Cal ser realista, jo crec que pots llocs deuen quedar al món que siguin verges i paradisíacs!
    La massificació està per tot arreu! Si almenys es mirés de conservar les zones però és que no es fa i això comporta la degeneració d'aquests llocs.

    Per cert, els 3 pàjarus de nas vermellot que estan amb vosaltres a la foto són els 'malayus', els marines o simplement amistats?

    Per aqui dir-te que dissabte vam tenir 'tiveri' a can chevic (celebració aniversaris lisa i aratxa). Com sempre tot molt bó però la mama va sortir-se amb els pastissos! N'hi havia 3! I lo dificil seria dir-te quin era el més bó! juju ;)

    A seguir passant-ho bé sísta'!

    ResponElimina
  2. L'ambient que esteu vivint en aquestes illes em recorda com eren les que vàrem veure a les Bahamas durant el viatge amb el creuer. Es curiós que els americans encara i tinguin bases.
    Com pots suposar aquí l'ambient és bastant diferent. Ara és l'hora d'eleccions, problemes amb l'euro. Grècia i últimament Itàlia. No sé si llegeixes diaris o tens accés a TV, etc.
    De totes formes, les coses only can change for the better!.
    See you soon.

    ResponElimina
  3. Ei! T'has deixat de mencionar i relatar la història més apassionant de l'illa, que resulta que és el lloc on hi han anat a parar les hostesses de l'1,2,3...què guapa amb les teves ulleres! Això fa una pintassa impressionant. Llàstima que encara no tinguin consciència per allà de la importància de cuidar l'enviroment...què hi farem. Have fun!

    ResponElimina
  4. Ei, molt bé, no? Per aquí no hi ha inundacions? Vaya platges me guapes... encara que si després s'omplen de merda, vaya bajón. No pots penjar un video del Karaoke en thailandés?

    ResponElimina
  5. Sí, sí quines platges!! Aquest any te n'hauras fet un tip de platja!! Trobarem a faltar les teves cròniques quan tornis. És com tenir una reportera particular donant voltes pels "puestos" jeje. De totes maneres preferim tenir-te aquí amb nosaltres.

    Fins aviat!!!!

    ResponElimina
  6. Notícia d'avui als diaris: "Una palmera cau i fereix dues dones en plena Diagonal de Barcelona. Una de les víctimes va rebre un cop al cap que no és greu i l'altra te la cama trencada. L'accident va promoure un tall de trànsit de tres quarts d'hora."
    Això perquè vegis que no és necessari anar a Tailàndia perquè et caiguin palmeres!!.

    ResponElimina
  7. Hola Iols,
    Només puc dir una cosa: què bé que vius!!!
    Aquí nosaltres amb les nostres cosetes, plovent a bots i a barrals i a tot això, encara no coneixes la teva nebodeta! Bé, quan vinguis encara farà més gràcia.
    Últimament no tinc molt de temps per contestar-te ni mails ni els teus genials posts.
    Tan sols et diré que segueixis disfrutant tot el que puguis i mentre sigui viable.
    Aquí t'esperem.
    A.

    ResponElimina
  8. Uix, sempre ens deixem quelcom. Ja vam comprar el teu bitllet, suposo que ho vas veure. Espero que no et cobréssin a tu!
    A.

    ResponElimina