4 de juny del 2011

Halong Bay - Motin a bordo







Com en els bon relats d'aventures faltaria el moment pirata...doncs aquí va:

Qui va a Vietnam i es salta Halong Bay amb les seves muntanyes selvatiques sobresortint de les aigues tranquiles de la costa nord? Doncs ningú i jo no sóc menys així que despres d'estudiar curosament uns "brochures" on el photoshop de superosició vaixell sobre fons no els ha acabat de quedar bé, contracto 2 dies una nit+ transport 3 hores anada tornada desde hanoi+kayak+visita coves+mercat.

Per fer la historia curta: Que esperaves per 55 dollars?Doncs espera:
- Kayak on les pales semblen menjades per taurons i l'aigua es filtra més ràpid del que es desitjable.
-Viatjar amb una tripulació que fa més por que la pel.lícula el resplandor
-Que t'amenacin i et segrestin (5 minuts) al vaixell perque et negues a abandonar uns companys de viatge a qui estan tractant de mala manera i amb agresivitat.

Un moment emotiu on tots ens varem sentir turista estafat-indignat.Si senyor varem fer pinya i la nostra patetica vida de turista leming va aconseguir un petit triomf!

Ah, Halong Bay es molt bonic.

1 comentari:

  1. GLUB!!
    Com que aquestes imatges els que no hem anat a Vietnam només les hem vista a pel.lícules tipus "La Playa" o James Bond, impressionen bastant.
    Com a la majoria de llocs, la realitat sempre xoca amb la idealització que en fem, sobretot quan és tant turístic.
    És una llàstima que algunes cultures no sàpiguen cuidar el que els dóna de menjar i que entenguin que no poden tractar persones d'altres cultures com es tracten entre ells.
    Però afortunadament us en vau sortir, al final suposo que el respecte tàcit envers les potències occidentals dels turistes va superar les ganes de "tangar-vos" que tenien els pirates. Al final es pot dir que va ser una bona experiència, que no una experiència bona.

    Només et falta publicar una foto de final de festa, amb un cartell molt especial.
    :)

    ResponElimina