12 de març del 2014

Ahora despues a Java




Simplment saludar algu pot convertir-se en un acolliment a pensio completa.Com ens va pasar a Tumpang al peu del volca Bromo (al que finalment no varem pujar). Vam cuinar, xerrar i
dormir a casa de la que ara es Mama Tumpang perque no recordem el seu nom. Una dona de professio Paranormal que dia ellaque nomes parlava indonesi, feia el millor kopi (cafe de Java) i que ens va agafar carinyo i ens va cebar de menjar fins a reventar a part de un picnic per emportr de cami a Bali no fos cas que passesim gana;  tot aixo per la cara i simplement perque si!

Cal ser cautelos quan es meniona interes per alguna cosa o una rmota intencio perque aquest es el pais del aqui i ara pero tambe el del AHORA DEPUES ( per als que no ho coneixeu ve a ser un moment en el temp a determinar entre el present  i qui sap quan) resultant impossible fer plans.


  A Indonesia tot te cabuda, que hi ha dos nies que volen anar a la platja doncs apalin, no t' en adones i acabes en una furgo de transport de mercancies amb 10 persones mes cantant en plan cumba guitarra en mano a acampar a una platja i a sobre et fan un  video.


 

Java , al seu ritme!

3 comentaris:

  1. Jajajaj, o sigui que també existeix gent " cumba " a indonèsia? Quina gràcia!
    "Ahora despué" internacionalitzat! Ja li faré saber a la veïna Mari Carmen! ;)

    ResponElimina
  2. Que grans son els indonesios, happy happy. No pots portar una mica del que prenen aquests quan tornis?

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina